petak, 6. siječnja 2012.

ZAŠTO BLOG?

Već pet dana nakon što sam pokrenula svoj blog zapitala sam se ZAŠTO BLOG???? :-) I sama sam unaprijed znala da nemam vremena za posvetiti se pisanju bloga, ali eto, ipak sam krenula. I sada kada mjesecima stoji isti sadržaj pitam se kamo dalje? Da ga ugasim? Da ga oživim? Kada? Kako? S kojim temema? Previše je tu pitanja.
Nekako me u zadnje vrijeme muče teme koje vjerujem muče sve nas i obično o njima razglabamo na kavama, no te su teme jedine u ovom trenu koje mogu podijeliti s vama :-)
Znam da nadolazeći tekstovi bi mogli naići na svakakve reakcije no imajte na umu da se sve o čemu ja pišem ne odnosi na pojedince već na globalno stanje.
Znate li za ono pitanje: Da li je čaša napola puna ili napola prazna?  Pa ja trenutno nemam čaše :-) Nemojte misliti da sam pukla, samo sam se malo odlučila javno pozabaviti pitanjima koji mi se motaju po glavi :-)

2 komentara:

  1. Ma svi mi dođemo u neke krize, ali nedaj se. Na mom primjeru ti je najbolje učiti. Meni je blog samo nestao, nakon skoro godinu dana što sam ga imala. I svi postovi i svi sadržaji da ne nabrajam više. Pa evo trebalo mi je tri mjeseca da ga ponovo napravim. Šta je, tu je...Najbolje sama odvagni šta bi, ali da mene pitaš, daj ga oživi!!! Pusa :)

    OdgovoriIzbriši
  2. a ja nestrpljivo čekam tekstove :) :) imam feeling da će biti inspirativni

    OdgovoriIzbriši