četvrtak, 20. listopada 2011.

Rižin silk print papir


Obično noviteti u moj trgovini prije svega osvanu na fbprofilu NB HOBBY&ART trgovine, pa tek onda u trgovini,  a nakon toga i na web shopu. Ovoga puta odlučila sam nešto nadolazeće podijeliti sa nekolicinom vas koji ste se namjerno ili slučajno našli na mom blogu :-)




 



     
Zašto sam baš ovih par sličica odabrala za podijeliti s vama? Naime, taj dio asortimana mi je jako drag. Rijetki su trenuci kada ja nešto radim, a onda to gotovo uvijek radim sa rižinim silk print papirima. 
Uz moju ljubav prema papirima (što se vidi po njihovoj zastupljenosti u NB H&A) još su i zastupnici za Hrvatsku za iste pa stvarno imam dovoljno razloga za baš njih podijeliti s vama.

Za sve one koji se nisu baš susreli sa ovom vrstom papira, a draga im je decoupage tehnika (ili će to tek postati) eto i kratkih uputa kako se s njima radi.
Rižin silk print papir može ići na sve podloge, bitno je samo da je podloga svijetla kako bi motivi sa papira došli do izražaja. Lijepi se sa decoupage/salvetnim ljepilom - ljepilo staviti na podlogu i na motiv s gornje strane). Za rad sa rižinim silk print papirima koristi se sintetički kist.
Dakle, ovi predivni motivi papira na našim će se policama naći kroz 15-ak dana i sigurna sam da ću iskoristiti i ja neke od njih :-)

Broj komentara: 6:

  1. Predivne papire si najavila i jedva čekam da vidim boje i motive uživo. Što ću isprobati? Kad ponese me inspiracija.......

    OdgovoriIzbriši
  2. Romantika na kub...... odličan izbor, jedva čekam da zatrubi šleper ispred ograde :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Uvijek divne vijesti kod tebe! Imaš nagradu na mom blogu! Ljubac!

    OdgovoriIzbriši
  4. Što je sa novim postovima, ne štrajkaj, radi malo...kisić

    OdgovoriIzbriši
  5. Jooojjj nona nis ne stignem :-) znala sam da to ne bu dobro :-):-):-)

    OdgovoriIzbriši
  6. zahvaljujući kiki našla sam blog a na blogu noviteta u mom omiljenom dućanu! a sad trk na stranicu da vidim stvarčice za novu naruđbu!

    OdgovoriIzbriši