petak, 7. listopada 2011.

Terapija bojama i medijima

Zadnjih dana sam došla do faze zasićenja :-) Lagani overload! Obaveze s hobijem, silna naručivanja robe, kalkulacije, brojevi, računi... pa doma akcije oko nesposobnih majstora, kućanski poslovi i ono najslađe moj Noa. No koliko god to slatko bilo u kombinaciji sa ovim prethodnim baš mi je bilo dosta mozganja 100 na sat. Neki ljudi onda krenu k psihijatrima, neki odu na godišnji odmor, a ja... ja sam se pridružila Tei i potpuno bez plana uzela jedan drveni komad u hobiju i krenula.

 Ovako je taj drveni komad izgledao :-)

 Bez ideje, s minimalno znanja u praksi i eto... krenula sam s rozom (definitivno nije moja boja :-) ali odluka je pala na nju!


Lagano tufkanje spužvicom i košarica je postala roza!!!! Zatim malo cracking paste (jer kako bi hobi uradak bio bez nje?!)


Na cracking pastu nalijepljen je rižin papir (sa svake strane drugi :-) Ma nek košarica bude vesela.


 Najdraže mi je kad u dućanu mogu otvoriti neku novu stvar, e pa ovoga puta to je bila nova šablona. I moram priznat da sam se ugodno iznenadila.

 

Malo tufkanja po rubovima i moja košarica je gotova. No, nije važna košarica, ni boja, ni rižin papir, ponajmanje šablona, a ni tufkanje, važno je to da sam ja napunila baterije!!!!


Pa hvala ti NB HOBBY&ART što postojiš!!!! :-)

3 komentara:

  1. Hahahahha, ma odlično je ispala a što je najbolje već me nekoliko polaznica naših radionica pitalo da li je to neka nova najava i kada je na rasporedu izrada ovakve slatke drvene košarice???? Eto vidiš, toliko je slatka da je svi žele napraviti!

    OdgovoriIzbriši
  2. Košarica je odlična od odabira boja do krajnjeg efekta.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa jesmo li toliko trebali čekati, miša mu potopira? ;)))

    OdgovoriIzbriši